Icy Wonders Slot

Icy Wonders

De Icy Wonders slot is een spel met vijf rollen en wel 30 winlijnen. De spelregels van de Icy Wonders zijn vrij simpel en door iedereen te leren. Indien je van te voren alles over de Icy Wonders slot door leest is het helemaal een eitje om dit ijzige spel te spelen. De Icy Wonders slot bevat maar liefst twee progressieve jackpotten, scatter en wil symbolen, free spins, en ten slotte nog een fantastisch bonus spel. Al met al is er dus genoeg aanwezig om een mooie prijs mee te winnen.

Icy Wonders Slot layout en vormgeving

We gaven al aan dat de Icy Wonders slot gebruik maakt van 30 winlijnen. Hier kun je zelf bepalen hoeveel je er uiteindelijk inzet bij het Gokken op Icy Wonders. Ook heb je verschillende inzetniveau, deze variëren van niveau 1 tot en met niveau 4. Onder aan in je control panel kun je alle opties aanpassen. Zo laat je met de grote groene knop het spel beginnen met draaien met de hoeveelheid winlijnen en de inzet die je zelf hebt bepaald. Indien je op de knop Max. Inzet drukt dan zal je spel vanzelf (automatisch) met de hoogst aantal winlijnen en ook op het hoogste inzetniveau, maar wel zo vaak als dat je zelf in hebt gesteld.  De ‘Auto’ knop zorgt ervoor dat je spel van zelf zal spelen met het aantal rondes dat je zelf ingevoerd hebt.

Hoeveel de symbolen waard zijn en wat ze uitbetalen kun je allemaal terug vinden bij de Paytable van Icy Wonders, dit is eigenlijk bij alle Netent video slots hetzelfde. Deze vind je links onder van de Icy Wonders slot. Als je hier op klikt, kun je precies zien wat de symbolen van het spel zijn en wat deze waard zijn. De Winst die je op de winlijnen maakt  zal worden vermenigvuldigd de hoeveelheid munten die je inzet per winlijn. Het aantal munten staat namelijk voor hoe veel er vermenigvuldigd wordt, speel je namelijk op niveau 2 dan zal je winst ook 2 keer worden vermenigvuldigd. Je snapt dus wel dat het ook meer inzet kost om met een hogere muntwaarde te spelen.


Icy Wonders Slot Symbolen en basisspel

De wild symbolen kun je inzetten als joker, want deze vervangen alle symbolen, met uitzondering van jackpot, scatter en bonus symbolen. Scatter winst betaalt totale inzet x multiplier. Heb je bij de Icy Wonders slot meer dan drie scatters dan worden de free spins geactiveerd. Deze zijn natuurlijk super, want op die manier maak je kans op mooie prijzen zonder dat hiervoor saldo verloren gaat. Bij het spelen op Icy Wonders zal alleen de winst die het meest waard is worden uitbetaald, mits de winlijn natuurlijk actief is. Indien je op meer winlijnen winst hebt gemaakt zullen deze automatisch bij elkaar worden opgeteld.

Bij de Icy Wonders slot zijn er twee progressieve jackpotten te winnen. Hoe meer je inzet is bij het Gokken op de Icy Wonders des te groter je winkansen zijn. Heb je vier hackpot symbolen bij elkaar dan win je de Wonder jackpot, en bij vijf van deze symbolen win je al de Mega wonder jackpot. Deze prijzen kunnen al oplopen tot tienduizenden euro’s, en dat is toch zeker niet mis!

Dan heb je naast deze geweldige jackpotten ook nog eens het bonus spel dat de Icy Wonders slot bevat. Bij het verkrijgen van 3 of meer opeen volgende bonus symbolen van links naar rechts op een actieve winlijn, zal het bonus spel worden gestart. Je komt dan in een apart scherm terecht met een hele pinguïn kolonie. Er zijn er maar liefst 12 die op een ijsberg staan. Het is aan jou de keuze om te kiezen welke pinguïn er een vis of vissengraat achter zijn rug vandaan moet halen. Het is juist de bedoeling dat je zoveel mogelijk pinguïns kiest die hun visje nog niet op gegeten hebben. Kies je bij de Icy Wonder slot een pinguïn die een vissengraat laat zien dan is je bonus spel meteen afgelopen. De totale bonus winst is eigenlijk gewoon alle bonusbedragen bij elkaar opgeteld. Het bonus spel kan overigens ook tijdens je free spins rondes worden geactiveerd. En je begrijpt dat deze dan nog winstgevender is.

Icy Wonders Slot Basisprincipes en werking

Nog even over deze free spins, ze worden dus geactiveerd op het moment dat je 3 of meer scatter symbolen hebt gedraaid. Bij drie scatter symbolen levert je dit 10 gratis spins op, bij 4 zijn dit er al 20 en bij 5 scatter symbolen heb je maar liefst 30 gratis spins! Bij Free Spins worden je winsten altijd maal 2 uitbetaald. Dit is wel exclusief jackpot en bonus spel winst en extra free spins. Maar goed dat lijkt me dan ook wel logisch. Tijdens deze free spins is het dus mogelijk om nog meer free spins te winnen, deze zullen dan gewoon bij je huidige free spins worden opgeteld. Deze nieuwe free spins worden dus gespeeld in de ronde die de free spins activeert.

Dan heb je nog de geavanceerde autoplay opties die je kunt instellen bij de Icy Wonders slot. Hiervoor zul je op ‘auto’ moeten klikken en vervolgende op ‘geavanceerde instellingen’. Dan zie je verschillende mogelijkheden die je kunt invullen om de auto play uit te zetten als een van deze mogelijkheden zich voordoen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ‘stop auto play’, of bijvoorbeeld dat deze stopt zodra je winst hebt en zo zijn er nog een paar die je aan kunt vinken. Het is wel verstandig om deze even door te nemen, want het is natuurlijk wel gemakkelijk om deze optie bijvoorbeeld aan te zetten bij het hokje “als de jackpot wordt gewonnen”. Zo speelt je spel niet automatisch door terwijl jij misschien duizenden euro’s gewonnen hebt.

Natuurlijk kun je bij de Icy Wonders slot, zoals je dit bij alle andere video slots ook kunt, je geluid instellen. Sommige spelers vinden het namelijk fijn om een vrolijk geluidje op de achtergrond te horen en andere hebben liever hun eigen muziek aan staan. Dit is dus helemaal aan te passen aan jou wensen. Er zijn genoeg redenen om de Icy Wonders slot eens te gaan spelen, dus ik zal zeggen wacht niet langer en bezoek de wondere ijs wereld van de Icy Wonders!