Gokken op Icy Wonders

Dat je bij het Gokken op Icy Wonders enorm veel kans maakt is natuurlijk niet zo vreemd. Het spel bestaat namelijk uit zoals je gewend bent van de meeste Netent video slots 5 rollen en maar liefst 30 winlijnen. Maar wat helemaal speciaal is aan Icy Wonders is dat dit slot gebruik maakt van maar liefst twee progressieve jackpotten. En alsof dat nog niet genoeg kans is op mooie prijzen, kun je bij het Gokken op Icy Wonders ook nog eens terecht komen in een prachtig bonus spel.

Informatie over het Gokken op Icy Wonders

Het thema van Gokken op Icy Wonders heeft alles te maken met het ijskoude noorden. Het speelt zich namelijk af op de Noordpool, en daar kun je dan ook echt niet omheen. Tijdens het opstarten van dit fantastische slot zou je bijna een sjaal en wanten aan doen, hieruit kun je dan ook opmaken dat de makers van dit spel erin geslaagd zijn om je als speler in het koude noorden te wanen. Gelukkig hebben de schattige pool dieren het een stuk minder koud, en zien ze er ook allemaal even vrolijk uit. Bij het Gokken op Icy Wonders speel je op de middelste rollen die zich in een prachtige ijsberg bevindt. Aan de zijkant van de rollen zie je allemaal nummers door elkaar staan. Deze staan dan ook echt helemaal door je speescherm heen en staan natuurlijk voor de winlijnen waar je mee kunt spelen, in totaal zoals we al eerder zeiden maar liefst 30 winlijnen.  Wil je weten hoe de winlijn nou precies door je scherm heen loopt dan hoef je alleen maar op een van de cijfers te gaan staan met je muis.

We hadden het al over de progressieve jackpotten gehad van Icy Wonders slot. Dit betekent dat je deze deelt met andere Wonders slots en je kunt ze zien rechts en links boven in je scherm. Aan de linker kant zie je namelijk de Mega wonder jackpot staan, en aan de rechterkant zie je de Wonder Jackpot staan. Iedere keer als iemand op een van de vele Wonders slot speelt, dan zie je de jackpot ook echt omhoog gaan. Je ziet dus met eigen ogen hoe hoog deze progressieve jackpotten kunnen op lopen. En we kunnen zeggen dat je het daar meteen warm van gaat krijgen, en dat nog wel in het koude noorden!


Online Gokken op Icy Wonders voor Geld

Bij het Gokken op Icy Wonders kun je dus wel zeggen dat er veel kansen zijn om mooie prijzen te winnen, Icy Wonders is namelijk een zeer winstgevend spel. Natuurlijk heeft dit alles te maken met de twee jackpotten die er aanwezig zijn, maar we moeten ook niet vergeten dat je bij het Gokken op Icy Wonders ook nog kans maakt op het geweldige bonus spel. Over het bonus spel vertellen we zo meteen alles over, we gaan nu eerst verder met het basis spel van de Icy Wonders.

Onder de vijf rollen waar je het spel mee speelt bevind zich het control panel. In het control panel is het mogelijk om het spel helemaal naar je hand te zetten, en dit kan door bepaalde opties aan te passen zodat het spel gespeeld kan worden hoe jij dat het liefst hebt. Als eerste gaan we het hebben over de aantal winlijnen die je hier kunt aanpassen. Er zijn er in totaal 30 tot je beschikking, maar je mag helemaal zelf weten hoeveel je er inzet bij het Gokken op Icy Wonders. Wel is het zo dat hoe meer winlijnen je inzet hoe meer kans je maakt op mooie prijzen. Wel betekent dit uiteraard dat je ook een hogere inzet zal moeten plaatsen, dus hoe meer winlijnen hoe hoger je inzet zal zijn. Je zet namelijk minimaal 1 munt per winlijn in, dus gebruik je alle winlijnen dan zet je in ieder geval 30 munten in. Dit lijken veel munten maar daardoor zijn je kansen op mooie prijzen wel een stuk groter. Winnende combinaties zullen namelijk alleen maar op een winlijn die actief staat vallen.

Vind je deze inzet nou totaal niet te hoog en wil je zelfs nog meer kunnen winnen dan is het ook mogelijk om je inzetniveau aanpassen. Bij het opstarten van het spel staat het niveau altijd op niveau 1, en dit kun je nog verhogen tot dat je niveau 4 hebt begreit, dus je hebt nog genoeg speelruimte. Eigenlijk is het zo dat je inzetniveau te vergelijken is met een vermenigvuldiger van de winsten die je zal maken. En dit is zo simpel als het klinkt, speel je op niveau 3 met 3 munten dan zal je winst ook met 3 worden vermenigvuldigd. En op die manier kunnen de winsten bij het Gokken op Icy Wonders uiteraard enorm oplopen.

Muntwaarden op de Icy Wonders

Als laatste kun je ook nog je muntwaarde bepalen in je control panel. Hiermee geef je een waarde aan de gewonnen munt, want je bepaalt hoeveel die waard is met de muntwaarde. Je kunt al vanaf 0.01 cent spelen Gokken op Icy Wonders, maar ook met 0.50 cent. Natuurlijk is dit altijd aan te passen, dus als je liever eerst met een lager bedrag wilt inzetten is dat natuurlijk ook mogelijk, zodat je het later in het spel verhoogt. Want zoals bij alle video slots geld ook hier natuurlijk, hoe hoger je muntwaarde zal zijn hoe hoger je winst uiteindelijk zal zijn.

De symbolen van dit geweldige slot zijn bijna allemaal vrolijke Pool diertjes, of bewoners hiervan. De meest voorkomende symbolen bij het Gokken op Icy Wonders zijn de letters in ijsblokken. Hier krijg je dan ook het minst voor betaald, zo krijg je bijvoorbeeld voor vijf maal de letter “K” 100 munten. Terwijl voor vijf keer de grappige haai krijg je maar liefst 7500 munten! Deze haai is dan ook de Wild symbool, en deze staat natuurlijk ook nog voor iets heel anders. Je kunt deze haai namelijk inzetten voor ieder ander symbool, om op die manier alsnog een winnende combinatie te maken. Ook beschik je bij het Gokken op Icy Wonders over de scatters, die jou gratis spins opleveren, maar natuurlijk om niet te vergeten de bonus symbolen!

De bonus symbolen brengen je naar het bekende bonus spel. Indien je drie of meer schattige pinguïn symbolen hebt gedraaid, wordt je naar het bonus spel gebracht. In dit andere scherm zie je om precies te zijn twaalf pinguïns op verschillende ijsschotsen staan. Aan jou de taak om iedere keer een pinguïn uit te kiezen. Deze pinguïn moet dan een visje achter zijn rug vandaan halen. Want als hij alleen een vissengraat te voorschijn haalt dan is het bonus spel voorbij. Het heeft uiteraard te maken met het hebben van geluk, maar het feit blijft dat er maar 3 van de 12 pinguïns zijn die een vissengraat vast hebben, dus winnen wordt je wel heel gemakkelijk gemaakt bij de het Gokken op Icy Wonders!